виж галерията Допълнителните мерки за обезопасяване на движението по улица "Славянска" вече

...
виж галерията
Допълнителните мерки за обезопасяване на движението по улица "Славянска" вече
Коментари Харесай

Завършиха допълнителните мерки за обезопасяване на движението по ул. Славянска

виж галерията Допълнителните ограничения за обезопасяване на придвижването по улица  "Славянска " към този момент са приключени. Същите бяха набелязани по време на изключително съвещание на Комисията по сигурност на придвижването, предходната седмица, а кметът Камбитовопредели краен период за привършване - 18.12.2017 година
Изградени са два броя изкуствени неравности, на 30 метра от пешеходните пътеки, като сред т. нар.  "спящи полицаи " паркирането е неразрешено. Направена е и нова повдигната пешеходна пътека против Второ студентско общежитие, която е маркирана в два цвята. По продължението на улицата са сложени спомагателни светлинни знаци с автономно ел. зареждане, указващи, съществуването на пешеходни пътеки. Освен това  "зебрите " са осветени в допълнение с прожектори. Вече е осъществена обстойна инспекция на тротоарите по улица  "Славянска " и в съседство, като чиновници на  "ЧЕЗ - България " отремонтираха шахтите, с нарушена целокупност.

По предписание на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов стартира и процедура по унищожаване на всички навеси на търговски обекти, които са построени върху общински площи.

През цялото време на ремонтните действия, доктор Атанас Камбитов лично следи за качеството и бързината на работа. 

Пребоядисване на пътната маркировка следва да бъде направено в целия град. Освен това при съвсем всички пешеходни пътеки се слага насочващо осветяване.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР